Verliefd zijn… ik dacht dat ik het niet kon
Zijn krachtige uitstraling trok mij aan
Hij is mijn alles..  mijn muze, mijn passie
En toen kwam hij …
Er was dat gevoel van herkenning ..
En alles viel op zijn plaats
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Dating

Weinig succes op het gebied van man man dating?

Heb je tot nu toe weinig succes op het gebied van man man dating en zou je zo graag een serieuze liefdesrelatie willen? Ben je een single man en ben je nog altijd op zoek naar ware liefde? Of weet je nog niet zeker of je gay of hetero bent? Patricia en Irene van Hij Zoekt Hem vinden de perfecte match voor!

Werkwijze

De aanpak van Hij Zoekt Hem is laagdrempelig, waardoor je je bij ons snel op je gemak zult voelen wanneer we je helpen bij man man dating. We vertellen van tevoren duidelijk hoe we te werk gaan en wat we gaan doen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van onze hulp bij deze zoektocht.. Als onze aanpak je aanspreekt, wordt er een intakegesprek gepland. Het intakegesprek vindt bij je huis plaats, zodat je je veilig voelt en wij een duidelijker beeld van je krijgen. Wat zijn je karaktereigenschappen, wat zijn je partnerwensen en diepere persoonlijke wensen? Wat betekent ware liefde voor jou? Op basis hiervan wordt een profielschets gemaakt.

Zodra je de schets goedgekeurd hebt, leggen wij je profiel voor aan mannen waarvan wij denken dat ze een match zouden kunnen zijn. Wanneer we een mogelijke kandidaat gevonden hebben, waarvan we denken dat hij perfect bij je past, geven we jullie elkaars telefoonnummers zodat jullie de eerste date kunnen plannen.

Over Hij Zoekt Hem

HIJZOEKTHEM.NU is een Gay relatiebemiddelingsbureau, dus exclusief voor mannen.
Ik, Patricia eigenaresse en ‘matchmaker’, ben al bijna 7 jaar werkzaam als relatiebemiddelaar. Een goede match voor twee mensen vinden is voor mij een tweede natuur geworden.
Ik kan goed luisteren en heb oog voor de behoeften van anderen.Je kunt mij op het gebied van daten zien als ‘ervaringsdeskundige’. Voordat ik mijn man tegenkwam, ben ik ook zoekende geweest. Ik ben toen ingeschreven geweest op online datingsites, heb een aantal dates gehad en vond het leven van een ‘Single’  niet altijd ‘Happy’.
Ik geloof oprecht dat, al kan de zoektocht nog zo lang en moeilijk zijn, er voor iedereen een ware liefde is. Ik zie het als mijn missie om die dan ook voor jou te vinden!
Ik, Irene ben zeer gedreven in mijn werk en doe alles met passie en liefde. Ik ga graag naar de mensen thuis voor de inschrijvingen en wordt altijd heel gastvrij ontvangen.
Daar aan hun eigen tafel vertellen zij hun verhalen wat ik ontzettend dapper vind. Deze verhalen, helpen mij te gaan zoeken naar de juiste match voor diegene Het geeft mij enorme energie als het dan ook gelukt is tussen twee mannen die door mij hun geluk gevonden hebben. Het coachen op liefdesgebied zie ik als een waardevolle aanvulling van HIJZOEKTHEM.NU. Ik heet je dan ook graag van harte welkom!Ben jij single en op zoek naar nieuw liefdesgeluk in je leven en heb jij hier hulp bij nodig?

Neem contact op met Hij Zoekt Hem

Ben je nog op zoek naar de man van je allermooiste dromen en denk je dat wij jou als matchmaker en ‘love coach’ kunnen helpen op het gebied van Gay dating? Of heb je een vraag over ons of over bijvoorbeeld de tarieven. Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wie weet ontmoet je binnenkort je ware liefde.
Hijzoekthem.Hij zoekt hem.nu

Contact opnemen